Lakás és vagyon biztosítások

Családunk után talán otthonunk védelme a legfontosabb, így nem mindegy, hogy kire bízzuk értékeink megóvását.

A 20 éves biztosításszakmai tapasztalattal rendelkező KÖBE egyaránt kínál könnyen köthető, kedvező díjszabású, mégis teljes körű (25 féle biztosítási eseményre fedezetet nyújtó) lakásbiztosítást, de az egyedi biztosítási igényekre is tud megfelelő alternatívát kínálni. Otthon biztosításunk a rejtett hibákra is kiterjed, van kármentességi kedvezmény, és a vállalkozás vagyontárgyai is biztosíthatók. Nemcsak az egyedi szolgáltatások, hanem a megbízható szakmai háttér és kisebb károk esetén kiemelten gyors kárrendezés miatt is érdemes otthonát velünk biztosítania!

Vállalati vagyonbiztosításunk egy összevont, több kockázatú, komplex szerződés keretében teszi lehetővé a vállalkozás tárgyi- és pénzeszközeinek, készleteinek, vagy akár munkavállalóinak biztosíthatóságát. Az alapul szolgáló vagyonbiztosítás szabadon paraméterezhető, a fedezeti kör különböző, speciális kiegészítő biztosításokkal kombinálható.

Megköthető biztosítások: 

Csoportos személybiztosítás

Azonosítható, csoportnak (dolgozóknak) tekintett veszélyközösségek részére nyújt baleset és/vagy betegségbiztosítási védelmet